Okulumuzun Tarihçesi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz hayırsever vatandaşımız Vesile Sağ ERGUN tarafından yaptırılmıştır. İlk olarak 2008 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır ve halen burada eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Okulumuz bünyesinde 4 derslik, 7 şube, 1 Müdür Odası, .1 Müdür yardımcısı 1 Odası, Rehber Öğretmen odası, çok amaçlı salon,1 Personel odası, 1 yemekhane, 1 mutfak, depo ve tuvaletler mevcuttur. .

Okulumuz toplam 1000 m2 olup 400 m2 si binayı geri kalanda bahçeyi oluşturmaktadır. Okul binamız 2 katlıdır. Birinci katta idari bölüm, sınıflar mevcuttur. Alt katta mutfak, yemekhane,  Kalorifer dairesi, depolar, bilim odası ve çok amaçlı salondan oluşmaktadır.

Okulumuzun bahçesi 600 m2 dir. İhata duvarımız belediye tarafından yapılmıştır. Bahçemizde 1 oyun parkımız, 1 adet kum havuzumuz, kamelya ve trafik parkımız vardır.