Kurallarımız

Velinin Uyması Gereken Genel Kurallar

*Okulda yapılan ve yapılacak olan iş ve işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için aidatların her ayın 15'i ile 20' si arasında yatırılarak dekontlarının okula elden veya mail yoluyla (vesileanaokulu@gmail.com) gönderilmesi gerekmektedir.

*Okul aile birliği toplantılarına katılarak okulda yapılacak olan çalışmalara destek olmanız okulumuz için önem arz etmektedir. Önerilerinizi, beklentilerinizi ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşmanız bizleri kısa yoldan çözüme ulaştıracaktır.

*Öğretmen ve okul idaresi tarafından gönderilen belgeleri zamanında ve mavi sabit kalemle doldurularak okula geri gönderiniz.

*Okul, sınıf ve her türlü konuda dilek-öneri ve şikayetlerinizi doğrudan okul idaresi ile paylaşarak çözümü birlikte sağlayabiliriz.

*Okula çocuklar ile yiyecek ve içecek göndermeyiniz.

*Servis kullanacak veliler; servis saatinden önce çocuklarını hazırlayarak bizzat veli tarafından saatinde teslim etmeli ve almalıdır.

*Okula geliş-gidişinizde servis kullanmayacağınız günlerde servis görevlisine ve okula mutlaka bilgi veriniz.

*Çocuğunuzun formda belirttiğiniz üçüncü şahıslar dışında teslim alınıp bırakılması gerektiğinde öğretmenine alacak kişinin kimlik fotokopisi ve izin dilekçesi ile bilgi veriniz.Aksi takdirdi formda belirtilen kişiler dışında çocuk teslimi yapılmayacaktır.

*Çocukların ilaç kullanması durumunda reçetesi olsa dahi velisi tarafından verilecektir.Bu konuda okul yönetimi, öğretmen ve personelden talepte bulunmayınız.

*Veli okul sözleşme şartlarına uyunuz.

*Eğitim kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu doğrultusunda talimat ve taahhütnamelere uyunuz.

 

Öğretmenle İlişkilerde Kurallar

 

 *Önceden randevu alarak öğretmeninizin belirleyeceği saatte görüşme yapılabilir. Ders saatleri içerisinde sağlıklı eğitim akışı için öğretmeni aramayınız. Çıkış saatlerinde telefonu sadece çocuğunuzu istemek için kullanınız. Uzun görüşme yapmayınız.

*Veli - öğretmen işbirliği ile çocuğunuzun gelişimini olumlu etkileneceğinden veli toplantılarına katılmak veli sorumluluğundadır. 

*Öğretmeniniz tarafından istenen aile katılımı (atölye çalışmaları) çalışmalarını zamanında gerçekleştirerek katılım konusunda hassas davranmanız gerekmektedir.

*Öğretmen tarafından istenen malzemelerin zamanında ve istenilen nitelikte olmasına özen gösteriniz.

*Çocuğunuz ile ilgili sınıf veya öğretmenle yaşanan sorunları önce öğretmeninizle paylaşınız.Çözülmediği takdirde idareye başvurunuz.

 

                                                                                                                                                                                                         OKUL İDARESİ



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi